Hvordan tager jeg backup af mit NAS drev?

Hvis du ønsker at tage backup af dit NAS drev er der en række skridt der er nødvendige. Herunder lister vi dem i rækkefølge så du kan bruge nedenstående som fremgangsmåde.

Login i kundecenteret på Unicahost.dk/kundecenter, her finder du dit produkt på listen hvorefter du klikker på "detaljer".  I fanen "Administrative handlinger" vælger du "Op/Ned-gradering af tilpasninger". Her skal du blot vælge det antal NAS drev du ønsker at tilføje til din backup.  Når denne bestilling er gennemført kan du fortsætte med nedenstående.

For WINDOWS Brugere:

1 - Hvis du ikke allerede har det, skal du oprette et virtuelt drev til din NAS enhed, dette betyder at din NAS har et drevbogstav på din PC, hvorfra BobDrive klienten kan tilgå drevet.
     Dette gøres let via "Tilføj Netværksdrev"-funktionen i Windows.

2 - Du skal nu finde BobDrive ikonet i på din proceslinje (ved uret). Her klikker du på ikonet og vælger "Manage Backups". Herfra kan du vælge hele dit NAS drev eller enkelte mapper, præcis som da du valgte mapper på din PC første gang.

3 - Du er nu færdig, BobDrive vil nu automatisk tage backup af dit NAS drev. Du skal dog være opmærksom på at der kan gå lidt tid første afhængig af mængden af data.

For MAC Brugere:

1 - Åbn Finder

2 - Tryk CMD + K  på dit tastastur for at tilføje dit NAS drev som en virtuel harddisk

3 - Skriv smb:// [IP addresse] f.eks. smb://192.168.3.99

4 - Tryk på "Tilslut"

5 - Klik BobDrive ikonet i toppen af skærmen og vælg "Manage Backups", herfra kan du navigere til dit NAS drev og vælge de mapper du ønsker backup af.

6 - Du er nu færdig, BobDrive klienten vil nu automatisk tage backup af din NAS enhed, du bør dog være opmærksom på at det kan tage længere tid første gang, afhængig af mængden af data.

For en god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på at der kun tages backup af dit NAS drev når din computer er tændt og tilsluttet internettet.