Opsætning af mail på iPhone/iPad

Hvis du ønsker at tilgå din mailkonto fra din iPhone/iPad har vi lavet en guide til opsætningen her:

1. Gå til "Indstillinger"
  2. Gå til "E-mail, kontakter, kalendere"
  3. Klik på "Tilføj konto"
  4. Vælg "Andre"
  5. Under "E-mail" klikker du på "Tilføj e-mailkonto", i formularen skal du blot angive nedenstående oplysninger:
    1. Navn: Det navn du ønsker der skal fremgå når du sender en e-mail
    2. E-mail: Din e-mail adresse
    3. Adgangskode: Den adgangskode du har valgt i kontrolpanelet
    4. Beskrivelse: Navngiv denne postkasse, så bevarer du overblikket hvis du har flere e-mail adresser
  6. Du skal nu angive oplysninger omkring mailserver, her skal du benytte nedenstående oplysninger:
    • Vi anbefaler du at du altid vælger IMAP
    • Server til indgående post
    • Værtsnavn: mail.ditdomæne (f.eks. mail.unicahost.dk)
    • Brugernavn: Din e-mail adresse
    • Adgangskode: Din adgangskode til din e-mail
    • Server til udgående post
    • Værtsnavn: mail.ditdomæne
    • Brugernavn: Din e-mail adresse
    • Adgangskode: Din adgangskode til din e-mail

Din iPhone/iPad er nu opsat til at modtage e-mail fra vores servere.