Hvor finder jeg iPhone/iPad app'en?

Vi har indgået et samarbejde, et samarbejde der betyder at vi kan benytte den samme app som en del andre back-up udbydere.

I Apple App Store søger du blot på "Open-Access",  dernæst installerer du app'en og logger ind med dine sædvanlige oplysninger til din backup løsning.
Når du er logget ind har du adgang til alle dine filer, ligesom via din webportal.

Vi skal du blot understrege at denne app IKKE tager backup af din specifikke enhed.